társasházaknak

Társasházi portálok és előtetők

Lépcsőházi acél profilból készülő bejárati portál ajtó 

 Az idő vasfoga és a folyamatos igénybevétel miatt a társasházak egyre gyakrabban jutnak arra az elhatározásra, hogy lecserélik korszerűbbre a bejárati kapuikat. 

Ahol a törvények nem teszik lehetővé vagy az épület jellege megkívánja a régi fa portált részesítik a lakók előnyben. Hátránya ezeknek a kapuknak, hogy az időjárás viszontagságai miatt alakjuk megváltozik, hűvös esős időben súlyuk jelentősen megnő. 

A panelházakba beépített vasajtók is kopottá váltak, valamint esztétikailag sem a legszebbek, csukódáskor hangosak, szigetelésüket nem lehet vagy nehézkes megoldani. Ennek okán ezekben az épületekben is aktuálissá vált a kicserélésük.

Ezeknek a régi bejáratoknak a hátránya még, hogy a modern kor kényelmét biztosító elektromos nyitást a kaputelefon rendszeren keresztül nehéz rajtuk elhelyezni, vagy csak úgy tudják elhelyezni, hogy a kapu szerkezetét rongálják. 

Milyen vastag legyen a bejárati portál? 

Általában a régi portál vastagsága meghatározza az újonnan beépítendőt. Az acél profilból készülő profilból készülő új bejárati portálnál ezt a szakemberek figyelembe veszik, és olyan profilt választanak, amely az adott egyedi viszonyoknak a legjobban megfelel. 

Az üvegezés típusa: 

Mindig biztonsági üveget építünk be, illetve figyelembe kell venni még, hogy a lépcsőház fűtött-e? Ilyen esetben az üveg célszerű, hogy hőszigetelt is legyen.

 Milyen színű legyen a bejárati portál? 

Lehetőség van az acél profiloknál, hogy színskála alapján az épület jellegéhez igazodó színt válasszanak a lakók. 

Mennyi idő alatt készül el a bejárati portál? 

A megrendeléstől számítva 1-2 héten belül készre tudjuk gyártani és beépíteni új kapuját. A beépítés egy kapu esetén 1 napot vesz igénybe normál esetben. Mindenképp tudni kell, hogy a társasházaknál a személy és vagyonbiztonság szempontjából az első lépcsőfok a bejárati portál. A lépcsőházi bejárat védelmet nyújt a hívatlan látogatóktól, hangszigetelésüknek köszönhetően kizárhatják a környék kellemetlen zajait, hőszigetelésnek szerepe van a kellemes lépcsőházi hőmérséklet megtartásában. 

A nyitás-zárás az épületben élők számára megoldható kulccsal vagy proxyval igény esetén tasztatúrával és kóddal is be lehet léptetni a lakókat. A nyomógombok összeköthetők a kaputelefonnal így a látogatók kaputelefonnal léptethetők be. Ennek a feltétele, hogy mágneszárat szereljenek a kapura. Fontos és a folyamatos zárt állapotot a kapura szerelt behúzó biztosítja, melyet karban kell tartani. Referencia anyagéért és felmérésért kérem forduljon hozzánk bizalommal. 

KAPcsolat

Szolgáltatásainkról és termékeinkről bővebben, érdeklődjön elérhetőségeinken.

TELEFON +36 20 555 6667
CÍM 2030 Érd, Egervári utca 21/A

Hibabejelentés.

Tel:+36-20-555-6667

Szerződött partnereink részére 24 órás ügyeletet biztosítunk!

Aktuális áraink 2022.07.30.-tól.

Pest megyei kiszállás:10.000 Ft+áfa.

Pest megyén túli kiszállás: 200 Ft/km.

Óda -vissza értendő.

Óradíj: 6000 Ft+ áfa /óra/fő.