Sorompók telepítése

Sorompók

A gyors mozgású sorompók széleskörűen alkalmazhatók beléptető rendszernek,
  • a fizető parkolóknál
  • nagy igénybevételű ipari létesítményeknél
  • társasházak nappali forgalmának a lebonyolítására, hogy kíméljük a kapumozgató motorokat.

A sorompó rendszerek telepítése egyszerű, karbantartása könnyebb. Áteresztő képessége jóval nagyobb és hatékonyabb, mint a hagyományos kapuké. Hátránya, hogy nem biztosítja a teljes zárást, de ez egy társasháznál a nappali forgalmas időpontban nem is szükséges.

Ugyanolyan intelligens vezérlő rendszerekkel lehet ellátni, mint bármilyen kapuautomatikát. Fizető rendszereknél megoldható beépített rendszerrel, hogy emberi erőforrás nélkül is képes üzemelni a sorompó. A maximális méret akár 8 méter is lehet a sorompókar, egyedi alacsony belmagasság esetén a csuklókar alkalmazásával is stabilan zárhatjuk el területet a nem oda való forgalomtól.

A köztudatban még nincs elterjedve, hogy kaputechnika említésekor a sorompó jut eszünkbe A sorompó képes ugyanarra a forgalomszabályozásra, mint bármelyik kapu. Előnye, hogy a kis forgalom mellett, képes olyan napi több száz áthaladást is biztosítani, ahol a kapu nem is lehet megoldás a forgalom szabályozására. Például: zárt kamion parkoló, bevásárló központi garázsok ki és behajtása vagy több épületegyüttesből álló nagy társasházak parkolója.

A sorompó rendszerek beépíthetőségének követelményei:

Mindig jól látható kell legyen. Erre megoldást jelent a festés, illetve a sorompókar kivilágítása. Megbízhatóan működjön, ezt az igénybevétel függvényében kiválasztott rendszer biztosítja. Mindig kérje ki szakember véleményét. Biztonságosan kell működnie, ezt a gyártó által kiállított tanúsítvány is megerősíti. A sorompók esztétikusak és elegánsak. nyitásszámuk igen magas. Vannak rendszerek, amik másfél milliós nyitásszámot is elbírnak, ami napi 100 nyitás mellett 40 évi működést biztosíthat megfelelő karbantartás mellett. A sorompó meghajtó motorja kimondottan masszív és strapabíró, mindig bezárja önmagát és rögzíti a kart biztonságosan. Biztonságossá teszik még a sorompókat, hogy beépített személy és tárgyvédelemmel vannak ellátva. A fotocellás érzékelőkön túl egyéb akadály érzékelők is lehetnek alap tartozékai rendszernek. Ezek kizárják a rácsukásos baleset lehetőségét.

A sorompó vezérlésére több lehetőséget is kínál a gyártó. Az egyszerű távirányító mellett komplett beléptető rendszerek is szóba jöhetnek. Ilyen pl. a fizetőkapus, a kártyás vagy a GSM modulos, mobiltelefonnal irányítható sorompó. Egy sorompót kombinálva a megfelelő beléptető rendszerrel, elérhető a teljesen automatikus forgalomszabályozás is. Szükség esetén el lehet látni egyéb kényelmi és biztonsági rendszerrel a sorompót .Ilyen lehet az észrevehetőséget növelő lámpa vagy lámpasor, az alátámasztókar hosszú sorompók esetén. Esetleg az átbújást megakadályozó sorompó alatt elhelyezhető szakáll. Egyéb felmerülő kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal.

KAPcsolat

Szolgáltatásainkról és termékeinkről bővebben, érdeklődjön elérhetőségeinken.

TELEFON +36 20 555 6667
CÍM 2030 Érd, Egervári utca 21/A

Nyítvatartás

Hétfő               09:00 - 15:00
Kedd                09:00 - 15:00
Szerda             09:00 - 15:00
Csütörtök        09:00 - 15:00
Péntek             09:00 - 15:00

Hétvégén és ünnepnapokon:

Szerződött partnereink részére 24 órás ügyeletet biztosítunk!