sorompók telepítése

Sorompok

A gyors mozgású sorompók széleskörűen alkalmazhatók beléptető rendszernek,
  • fizető parkolóknál
  • nagy igénybevételű ipari létesítményeknél
  • társasházak nappali forgalmának lebonyolítására, hogy kíméljük a kapumozgató motorokat.

A sorompó rendszerek telepítése egyszerű, karbantartása könnyebb. Áteresztő képessége jóval nagyobb és igény, mint a hagyományos kapuké. Hátrány, hogy nem biztosítja a teljes zárást, de ez egy társasháznál a nappali forgalmas időpontban nem is szükséges.

Ugyanolyan intelligens vezérlő rendszerekkel lehet ellátni, mint bármilyen kapuautomatikát. Fizető rendszereknél megoldható beépített rendszerrel, hogy emberi erőforrás nélkül is képes üzemelni a sorompót. A maximális méret akár 8 méter is lehet a sorompókar, egyedi alacsony belmagasság esetén a csuklókar felhasználása is stabilan zárhatjuk el területet a nem oda való forgalomtól.

A köztudatban még nincs elterjedve, hogy kaputechnika említésekor a sorompó jut eszünkbe A sorompó képes ugyanarra a forgalomszabályozásra, mint minden kapu. Előnye, hogy a kis forgalom mellett, képes olyan napi több száz áthaladást is, ahol a kapu nem is lehet megoldás a forgalom szabályozására. Például: zárt kamion parkoló, bevásárló központi garázsok ki és behajtása vagy több épületegyüttesből álló nagy társasházak parkolója.

A sorompó rendszerek beépíthetőségének követelményei:

Mindig jól látható kell legyen. Erre megoldást jelent a festés, illetve a sorompókar kivilágítása. Megbízhatóan működjön, ezt az igénybevételi függvényében kiválasztott rendszer biztosítja. Mindig kérje ki szakember véleményét. Biztonságosan kell működnie, ezt a gyártó által kiállított tanúsítvány is megerősíti. A sorompók esztétikusak elegánsak. nyitásszámuk igen magas. Vannak rendszerek, amik másfél milliós nyitásszámot is elbírnak, ami napi 100 nyitás mellett 40 évi működést biztosít megfelelő karbantartás mellett. A sorompó meghajtó motorja kimondottan masszív és strapabíró, mindig bezárja önmagát és rögzíti a kart biztonságosan. Biztonságossá teszik még a sorompókat, hogy beépített személy és tárgyvédelemmel vannak ellátva. A fotocellás érzékelőkön túl egyéb akadályérzékelők is lehet alap tartozékai rendszernek.

A sorompó vezérlésére több lehetőséget is kínál a gyártó. Az távirányító mellett komplett beléptető rendszerek is szóba jöhetnek. Ilyen pl. to fizetőkapus, to kártyás vagy to GSM modulos, mobiltelefonnal iranyítható sorompó. Egy sorompót kombinálva a megfelelő beléptető rendszerrel, elérhető a teljesen automatikus forgalomszabályozás is. Szükség esetén el lehet látni egyéb kényelmi és biztonsági rendszerrel a sorompót .Ilyen lehet az észrevehetőséget növelni a lámpa vagy lámpasor, az alátámasztókar hosszú sorompók esetén. Esetleg az átbújást minősító sorompó alatt elhelyezhető szakáll. Egyéb felmerülő kérdése forduljon hozzánk bizalommal.

Áraink és elérhetőségeink

Szolgáltatásainkról is termékeinkről bővebben, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Aktuális áraink 2022.07.30.-tól.

Pest megyei kiszállás:10 000 Ft+áfa.

Pest megyén túli kiszállás:200 Ft/km.

Oda -vissza értendő.

Óradíj: 6000 Ft+ áfa /óra/fő.


TELEFON +36 20 555 6667
CÍM 2030 Érd, Egervári utca 21/A

Hibabejelentés:Telefon:+36-20-555-6667

Szerződött partnereink részére 24 órás ügyeletet biztosítunk!