SZERVÍZ SZOLGÁLTATÁSAINK

Javítás ügyeleti rendszerben is!

BEJÁRATI AJTÓK, GARÁZSKAPUK JAVÍTÁSA SZAKKÉPZETT SZERVÍZHÁLÓZATTAL

Gyors sürgősségi szerviz esetén is hívjon minket. Ha kizárta magát, megrongálták nyílászáróit, vagy ha meghibásodik használat közben keresse munkatársainkat és szakszerű segítséget biztosítunk. Munkánkra garanciát vállalunk! 

HÍVJON MINKET HA ELROMLOTT, HA NEM MŰKÖDIK!

iPARI MEGOLDÁSOK

Minőségi, időálló kaputechnikai termékek gyártása, beszerelése és szervizelése!

Kaputechnika társasházaknak

A társasházi kapukat több család használja, ennek okán a nyitásszám magasabb. A társasház méretétől függően ez napi szinten nagyon magas is lehet, ami előre meghatározza a kapura, garázsra szerelendő automatika minőségét és erejét. Ezen indokok és a későbbi, meghibásodás elkerülése miatt, mindenképpen érdemes szakembert hívni és utána dönteni a motorokról. Már előző mondatomban kitértem a meghibásodásra, mert amit használunk, főképp többen használunk, az el is használódik. A használatból eredő meghibásodásokat minimalizálni lehet ha a kapu, garázs automatika rendszeresen és szakszerűen karban van tartva. A karbantartás alatt a várható hibákat, a kopásokból, az állapotból a szakember előre tudja jelezni, így nem következik be a kapumotor megállása. Ennek az előnye, hogy nem lesz a kapunk napokig nyitva, még a szakember kiér, megvizsgálja, beszerzi az elromlott alkatrészt, és be is szereli.

Társasházi portálok és beléptetők

Az idő vasfoga és a folyamatos igénybevétel miatt a társasházak egyre gyakrabban jutnak arra az elhatározásra, hogy lecserélik korszerűbbre a bejárati kapuikat. 

Automata bejáratok

A 21. század igényeinek megfelelően, felújításnál vagy új ház építésénél már alapvetően elektromos kaput terveznek. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy milyen legyen? 

Gépkocsi beállók, garázskapu meghajtások

A garázskapu és kapumeghajtás választásakor érdemes megnézni a szervizháttér meglétét, hogy a jótállás időtartama alatt felmerülő problémák ne okozzanak zavart...

TÁRSASHÁZI ES LAKOSSÁGI TERMÉKEINK

Biztonsági ajtók, kapuk és egyéb nyílászárók javítását és cseréjét lakossági ügyfeleink részére is tökéletes minőségben biztosítjuk!

Kerítés és garázskapuk

Amennyiben családi házban lakunk, vagy társasházunkat kerítés veszi körül célszerű olyan rendszert telepíteni, hogy ki és bejutáskor egy eszközt kelljen használni a kapuk nyitásakor. Fontos, hogy a gyalogos közlekedésnek legyen biztonságos útvonala még akkor is, ha csak egy autó nyomvonala áll rendelkezésre a közlekedéshez. Itt speciális megoldás lehet a kapuba beépített kiskapu, esetleg az egymásra nyíló kapuk. De sok automatika rendelkezik már olyan nyitási lehetőséggel is, hogy a nagy kapu, csak annyit nyílik meg, hogy a gyalogos forgalom számára legyen hely.  Fontos, hogy úgy legyen kialakítva a felépítmény, hogy a felszerelt eszközöket elbírja a kialakított fal vagy oszlopszerkezet. Ezt a tulajdonos nem tudja megállapítani, ezért mielőtt bármilyen motort, automatikát megvásárolna feltétlenül keressen egy szakembert, akivel ezt megbeszéli, és elfogadja a tanácsát. 


Karbantartás és meghibásodás

Az elhanyagolt garázskapu, - a mellett, hogy kellemetlen, amikor nem nyílik – balesetveszélyes. Vannak olyan meghibásodások is amik esetleg életveszélyes sérülést is okozhatnak...


Biztonság és szakértelem

Az első és legfontosabb kérdés, hogy mit nevezünk garázskapunak? Olyan nyílászárót az épületen, amin keresztül a gépjárművek ki és be tudnak hajtani, valamint biztonságosan be lehet zárni.


Egyedi megoldások, extrém méretek

A Multi Door Kaputechnikai Kft. több, mint egy évtizede gyárt kétszárnyú kapukat és automatizálja is őket. A pontos és szép kapu elkészítéséhez a méreteket pontosan kell megadni. 

REFERENCIA MUNKÁINK

Referenciáinkról bővebben, érdeklődjön elérhetőségeinken.

KAPcsolat

Szolgáltatásainkról is termékeinkről bővebben, érdeklődjön elérhetőségeinken.

TELEFON +36 20 555 6667
CÍM 2030 Érd, Egervári utca 21/A

Áraink.



Szerződött partnereink részére 24 órás ügyeletet biztosítunk!
Aktuális Díjszabásunk.

Kiszállás: 10 000 Ft+ áfa / alkalom.

Pest Megyén kívül: 200 Ft + áfa /km.

Óradíj: 6000 Ft + áfa / óra/fő.

Érvényes 2022.07.30.